yellowde

بهترین زمان هوشمند سازی در پروسه‌ی ساخت ساختمان چه زمانی‌ست؟

بهترین زمان هوشمند سازی در پروسه‌ی ساخت ساختمان چه زمانی‌ست؟

آخرین پروژه‌های ما!

سرفصلهای مهم!

 

بهترین زمان هوشمند سازی ساختمان در پروسه‌ی ساخت چه زمانی‌ست؟

این سوال یکی از پر تکرارترین سوالاتی است که اکثر کارفرمایان در پروژه‌ها از تیم فنی شرکت گوزن زرد می‌پرسند، تا از صرف هزینه های اضافی و صرف زمان بیشتر در پروژه‌ی ساخت و ساز جلوگیری کنند.

ما در این مقاله سعی داریم تا طبق تجربیاتی که طی سالها فعالیت در این حوزه کسب کرده‌ایم به این سوال پاسخ دهیم .

بارها برای ما در شرکت گوزن زرد پیش آمده است که تیم فنی شرکت برای بازدید از پروژه برای شروع کار نصب رفته‌اند و متوجه شد‌ه‌اند که یک سری از کارها نباید در این مرحله انجام می‌گرفته است.همین امر باعث افزایش هزینه‌ها در پروژه و همچنین تاخیر در زمان تحویل پروژه می‌شود.این مشکلات برای کارفرمایان ناخوشایند است .آنها درخواست این را دارند تا به نحوی هزینه‌ها را  بتوان مدیریت کرد تا ازصرف هزینه‌ی اضافی و پروسه‌ی طولانی ساخت اجتناب کرد.

بطور کلی به موقع انجام ندادن نصب  تجهیزات هوشمند سازی می‌تواند مشکلاتی را برای کارفرمایان عزیز ایجاد کند.دیر انجام دادن پروسه‌ی هوشمند سازی باعث می‌شود تا جاگذاریها در پروژه اشتباه انجام شود.یعنی جاگذاریها و لوله گذاریها در جای درست خود نباشند.

زمان هوشمندسازی ساختمان

بسیاری از برق کاران، تخصص کافی را در زمینه‌ی تجهیزات هوشمند سازی ندارند و ممکن است کابل های مختلفی را در پروژه استفاده کنند مانند:KNX,BUS

سیم کشی زیاد هم از دیگر مشکلاتی است که باید به آن اشاره کنیم.اگر نصب تجهیزات هوشمند سازی به موقع و در زمان درست انجام شود،حدود دویست تا سیصد میلیون تومان تفاوت هزینه برای کارفرما در پی خواهد داشت و کارفرما دیگر نیاز به صرف هزینه‌ی بیشترنخواهد داشت.

مورد دیگر اینکه ممکن است قوطی کلیدها اشتباه نصب شوند و تیم فنی هوشمند سازی مجبور به تعویض قوطی کلیدها شود.

هدف از هوشمند سازی ساختمان جمع شدن کلیدهای متعدد از روی دیوار است و همین ظاهر شیک و ساده‌ای را برای ساختمان به همراه دارد.در صورتی که نصب تجهیزات هوشمند سازی به موقع انجام نشود تعداد این کلیدها زیاد خواهد شد و دیوار ظاهر زشتی پیدا خواهد کرد.

از موارد دیگری که باید به آن اشاره کنیم بحث تابلو برق است،اگر نصب تجهیزات هوشمند سازی در زمان درست انجام بگیرد،اندازه‌ی تابلو برق کوچک خواهد بود و نیازی به تابلوی بزرگ نیست.همین فضای کمی که برای تابلو برق اشغال می‌شود برای معمار بسیار خوشایند است و فضای بیشتری را برای دیزاین واحد در اختیارش قرار می‌دهد.

با توجه به تمام مطالبی که در بالا به آن اشاره شد واضح است که در صورتیکه نصب تجهیزات هوشمند سازی در زمان مناسب انجام نگیرد هم هزینه‌ها در پروژه بالا خواهد رفت و هم زمان بیشتری صرف کارها می‌شود.همین مورد باعث می‌شود تا تحویل پروژه توسط کارفرما با تاخیر انجام پذیرد.

یادم می‌آید برای بازدید از یکی از پروژه‌های شهر تهران رفته بودیم که همان ابتدای کار متوجه مشکلات زیادی شدیم.از آنجاییکه برق کار پروژه بایستی طبق نقشه‌ای که بچه‌های تیم فنی شرکت به آنها می‌دهند،عمل کنند،یکسری لوله گذاری و برق کشی اشتباه انجام داده بودند.هم چنین یک سری قوطی کلید بر روی دیوار نصب شده بودند که از لحاظ فنی باید جابه جا می‌شدند.بنابراین دوستان مجبور به تخریب دیوار و دیوار چینی مجدد شدند تا کار به صورت اصولی پیش رود.

هوشمندسازی ساختمان در زمان ساخت

سال گذشته،در آن پروژه برای همین تخریب دیوار و دیوارکشی مجدد، برای هر واحد، تقریبا بیست تا سی میلیون تومان ، هزینه دربر داشت که در مجموع هزینه‌ی بسیارزیادی را به کارفرما تحمیل کرد. در آن پروژه به وضوح شاهد بودم که کارفرما چطور تحت فشار است و از لحاظ مالی و همچنین زمان تحویل پروژه دچار مشکلاتی شده است.بنابراین طبق نکاتی که به آن اشاره شد،برق کار پروژه بایستی طبق نقشه‌ای که تیم فنی هوشمند سازی ارائه می‌دهد شروع به سیم کشی و جاگذاری کنند تا شاهد بروز چنین مشکلاتی در پروژه نباشیم.

خب با توجه به تمام مواردی که به آن اشاره کردیم و مشکلاتی که برشمردیم سوالی که پیش می‌آید این است که بهترین زمان برای نصب تجهیزات هوشمند سازی در پروسه‌ی ساخت چه زمانی‌ست؟چطور می‌توان از بروز چنین مشکلاتی در پروژه ها جلوگیری کرد؟

طبق تجربه‌ای که در این زمینه طی سالها فعالیت در حوزه هوشمند سازی کسب کرده‌ایم،می‌توان بهترین زمان برای نصب تجهیزات هوشمند سازی را بعد از دیوار چینی و همزمان با عقد قرارداد سیم کشی با برق کار ساختمان تخمین زد.برای بهترین بهره وری و دستیابی به نتیجه‌ی مطلوب و حداکثری بهترین زمان برای انجام هوشمند سازی در این زمان می‌باشد.

نصب تجهیزات هوشمند سازی در بهترین زمان ممکن برای کارفرما مزایای بسیار زیادی به همراه خواهد داشت. هوشمند سازی به موقع در پروژه باعث می‌شود تا هزینه‌های اضافی به صفر برسد. شروع کار برق کار طبق نقشه‌ای که تیم فنی هوشمند سازی ارائه کرده است باعث می‌شود تا ما در پروژه دوباره کاری و اتلاف وقت را تجربه نکنیم.هدررفت انرژی و زمان نداشته باشیم.از هزینه های اضافی جلوگیری به عمل بیاوریم و کار درست و اصولی پیش رود.

زمانیکه کار درست و اصولی پیش نرود هزینه های زیادی را با خود به همراه خواهد داشت.مورد مشابهی را در یکی از پروژه‌ها داشتیم .سیم کشی زیادی که توسط  برق کار صورت گرفته بود هزینه‌ی زیادی بالغ بر دویست تا سیصد میلیون را بر کارفرما تحمیل کرد.

از آنجاییکه ما در شرکت گوزن زرد همیشه در پی این بوده و هستیم تا بهترین خدمات را در بهترین زمان و با بهترین قیمت به کارفرما ارائه دهیم،تمام سعی مان بر این است تا به مشتریان عزیزمان آگاهی دهیم. تا آنها با فکر بازتری نسبت به پروسه‌ی ساخت و ساز و همزمان هوشمند سازی ساختمان خود، بتوانند تصمیم گیری کنند.

اگر شما هم قصد هوشمند سازی ساختمان خود را دارید برای دریافت خدمات مشاوره‌ی رایگان شرکت گوزن زرد ،شماره تماس خود را در صفحه‌ی تماس با ما وارد کنید تا همکارانمان در شرکت با شما تماس بگیرند.

همکاران ما در شرکت هوشمندسازی ساختمان گوزن زرد آماده‌ی پاسخگویی به سوالات شما و همچنین ارائه‌ی مشاوره‌ی رایگان به شما هستند.

 

 

 

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جدیدترین مطالب سایت