yellowde

هوشمند سازی ساختمان در فاز طراحی و دکوراسیون داخلی

هوشمند سازی ساختمان در فاز طراحی و دکوراسیون داخلی

آخرین پروژه‌های ما!

سرفصلهای مهم!

خواندن این مقاله را به سازندگان محترم ساختمان، معماران وطراحان داخلی ساختمان و کسانی که در پروسه بازسازی منازل خود هستند، پیشنهاد می‌کنیم.
آیا تا به حال به این فکر کردید که هوشمند سازی ساختمان چه تحولی در زندگی شما و اطرافیانتان به وجود می‌آورد؟ چطور زندگی شما و اعضای خانواده‌تان را بهبود می‌بخشد؟

در واقع هوشمند سازی ساختمان به بهبود عملکرد ساختمان کمک شایانی می‌کند و آسایش و آرامش بسیاری را برای کاربر خود به وجود می‌آورد. کاهش مصرف انرژی و همینطور کمک به حفظ محیط زیست هم از دیگر مزایای هوشمند سازی ساختمان است.
ما در این مقاله سعی داریم تا به بررسی هوشمند سازی ساختمان در فاز طراحی و دکوراسیون داخلی و کمکی که در طراحی به معماران و سازندگان و یا حتی مالکین ساختمان می‌کند، بپردازیم.

هوشمند سازی ساختمان در فاز طراحی و دکوراسیون داخلی

اگر معمار یا طراح داخلی ساختمان باشید، یا حتی فردی در حال بازسازی خانه و یا طراحی و اجرای دکوراسیون منزل مسکونی خود، می‌دانید که داشتن فضای باز و دیوارهای ساده و خالی در طراحی و دکوراسیون داخلی بسیار حائز اهمیت است.
داشتن دیوارهای بدون کلید و پریزهای متعدد، شرط طراحی داخلی اصولی و زیبا است. معمار به راحتی و با دست باز می‌تواند در این شرایط به بهترین نحو ممکن طراحی کند و طراحی زیبا و منحصر به فردی را ارائه دهد. در خانه‌های سنتی در اغلب موارد کلید و پریزهای متعدد برای روشنایی و سرمایش و گرمایش ساختمان در نقاط مختلف دیوار به صورت نا هماهنگ تعبیه می‌شوند.

همین مورد دردسرهای زیادی را در ساختمان به دنبال دارد. زیبایی‌های بصری جای خود را به هرج و مرج و شکل نا متوازن دردیوارهای ساختمان می‌دهد.کاربر مدام دردسر آویختن  حتی یک تابلو نقاشی به دیوار را دارد.
این مورد تنها یکی از چندین مواردی است که در هوشمند سازی ساختمان در فاز طراحی می‌تواند مثمر ثمر باشد. طراحان داخلی ساختمان با بهره گیری از تاچ پنل‌‌ها و دیوایس‌های هوشمند به جای کلید و پریزهای متعدد، طراحی جذابتری را در خانه‌ی هوشمند خواهند داشت.

در ادامه به سایر مزایای هوشمند سازی ساختمان در فاز طراحی خواهیم پرداخت.

مزایای هوشمند سازی در فاز طراحی

علاوه برمواردی که اشاره کردیم، هوشمند سازی ساختمان در این مرحله، از تکنولوژی‌های نوین برای بهبود عملکرد و کارایی ساختمان استفاده می‌کند. هوشمندسازی در این مرحله می‌تواند شامل استفاده از سیستم‌های هوشمند نورپردازی، سیستم‌های اتوماسیون خانگی، سیستم‌های امنیتی هوشمند، و دیگر فناوری‌های مدرن باشد. طراحان در هنگام طراحی نقشه ساختمان،به راحتی می‌توانند تمام سیستم‌های هوشمند را در جای مناسب جاگذاری و تعبیه کنند تا آسایش و راحتی را به کاربران خود هدیه دهند.

هدف از هوشمندسازی ساختمان در فاز طراحی، افزایش راحتی ساکنان، بهینه‌سازی مصرف انرژی، کاهش هزینه‌ها و افزایش ایمنی ساختمان است. از طریق دستیابی به این اهداف، ساختمان به یک ساختمان هوشمند و بهینه تبدیل می‌شود که تجهیزات آن قابلیت ارتباط با یکدیگرو تصمیم‌گیری خودکار و کنترل شدن از راه دور را دارد.

ویژگی های هوشمند سازی در طراحی دکوراسیون

از دیگر ویژگی‌های مهم هوشمند سازی ساختمان در فاز طراحی را می‌توان مدیریت و کاهش هزینه‌ها دانست. هوشمند سازی ساختمان در فاز طراحی می‌تواند بسیاری از هزینه‌ها را کاهش دهد. با توجه به اینکه در این مرحله دیگر نیازی به سیم کشی‌های اضافی و یا حتی جابجایی تجهیزات وجود ندارد. طراح در این مرحله به راحتی می‌تواند تمام موارد را در جای مخصوصش تعبیه کند. در بسیاری از موارد پیش آمده که معماران طرح و نقشه را داده‌اند و ساختمان ساخته شده و بعد از آن مالک و یا سازنده تصمیم به هوشمند سازی ساختمان گرفته است.

در این موارد اگر قصد هوشمند سازی به روش سیمی را داشته باشند، که باید کمی تخریب و جابجایی سیم ‌ها را داشته باشند. اگر هوشمند سازی به روش بی سیم هم باشد کار به مراتب راحت‌تر از هوشمند سازی به روش سیمی است. اما در این روش هم نیاز به جابجایی کلید و پریزها است که ممکن است در زیبایی نهایی کار کمی تاثیر گذار باشد. علاوه بر همه‌ی این موارد هزینه‌های ناشی از این تغییرات است که می‌تواند کمی اذیت کننده باشد.

هوشمند سازی ساختمان در فاز طراحی می‌تواند به طراح ساختمان این قدرت عمل را بدهد تا برای زیبایی و کارایی ساختمان ،در نقشه‌هایی که طراحی می‌کند، از تمام تجهیزات هوشمند استفاده کند. از سیستم روشنایی و اتوماسیون گرفته تا تعبیه تاچ پنل‌ها در جای درست و مطابق با استانداردهای زیبایی شناسی در صنعت طراحی و دکوراسیون داخلی.

مزایای هوشمند سازی ساختمان در فاز طراحی و دکوراسیون داخلی

مزایای هوشمند سازی ساختمان در فاز طراحی و دکوراسیون داخلی

بهینه سازی مصرف انرژی

یکی از مزایای هوشمند سازی ساختمان در فاز طراحی و دکوراسیون داخلی را می‌توان کاهش مصرف انرژی در ساختمان دانست. استفاده درست و جاگذاری مناسب سیستم هوشمند سازی باعث کاهش هزینه‌های مصرفی در ساختمان می‌شود.

امنیت بیشتر ساختمان

از دیگر مزایای هوشمند سازی ساختمان می‌توان به ایجادامنیت بیشتر در ساختمان اشاره کرد.

افزایش کیفیت زندگی ساکنین

از مهم ترین ویژگی هوشمند سازی ساختمان در فاز طراحی را می‌توان افزایش کیفیت زندگی ساکنان دانست. کنترل از راه دور تجهیزات خانه هوشمند ، ایجاد امنیت بیشتر،کاهش هزینه‌های مصرفی ساختمان،بهبود عملکرد ساختمان همگی باعث می‌شود تا کیفیت زندگی ساکنین در ساختمان هوشمند افزایش پیدا کند.

مدیریت هزینه‌های ساختمان

از مهم‌ترین مزیت‌های هوشمند سازی ساختمان در فاز طراحی مدیریت هزینه‌ها و در نهایت کاهش هزینه‌های ساختمان است که برای کاربر بسیار حائز اهمیت است.
اگر شما هم در مرحله‌ی ساخت و طراحی ساختمان خود هستید و قصد هوشمند سازی ساختمان خود را دارید. یا حتی در مرحله‌ی بازسازی ساختمان هستید الان بهترین زمان برای تجهیز ساختمان به سیستم هوشمند  است.شما در این مرحله به راحتی می‌توانید هزینه‌ها را کاهش داده و با خیال راحت ساختمان خود را هوشمند کنید و از مزایای آن نهایت لذت را ببرید.
قبل از شروع هوشمند سازی ساختمان پیشنهاد ما این است تا با کارشناسان فنی شرکت هوشمند سازی ساختمان گوزن زرد مشاوره‌ی رایگان داشته باشید. طی یک جلسه مشاوره‌ی رایگان بر اساس نیازها و خواسته‌های شما تجهیزات مختلف هوشمند سازی معرفی می‌شود. در نهایت طبق نیاز و بودجه‌ای که در نظر گرفته‌اید، برند و نوع سیستم هوشمند را انتخاب خواهید کرد. کارشناسان شرکت گوزن زرد از ابتدای مسیر تا انتها در کنار شما هستند تا شما بتوانید بهترین تصمیم را برای ساختمان خود بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جدیدترین مطالب سایت