مطالعه این مقاله برای دوستان عزیزی که در حوزه ساختمانی فعال هستند مناسب است. افرادی مانند طراحان و معماران عزیز، سازندگان و عوامل اجرایی پروژه، مهندسین اجرا و برق محترم. همچنین برای کسانی که علاقه به تکنولوژی و زیبایی و آراستگی در منزل خود دارند.
دیواری را در سالن پذیرایی خانه تصور کنید. چند کلید روشنایی برق بر روی آن نصب شده و کمی آن طرفتر، ترموستاتهای فن کوئل نصب شده است. این ترموستاتها برای تنظیم دمای محیط سالن هستند و یک پنل هم برای فعال و غیر فعال کردن سیستم امنیتی بر روی دیوار دیگر نصب شده است. در آن سمت سالن، کنار پردههای برقی به تعداد پردهها ریموت روی دیوار نصب شده است برای کنترل پردههای برقی.
در کنار همهی اینها یک پنل بزرگ آیفون تصویری نیز وجود دارد که با ظاهری شبیه به تلفن بر روی دیوار است. از طرفی بودن همهی این کلیدها و پنلها بر روی دیوار ضرورت دارد و امکان حذف کردن هیچکدام از آنها وجود ندارد.
چالش های عدم یکپارچه سازی برق ساختمان به کمک تاچ پنل
شلوغی و اشغال فضا بر روی دیوارهای خانه باعث میشود تا طراحان نتوانند به خوبی طرحهای مختلف را رو دیوارهای خانه اجرا کنند. مثلا برای اجرای قابهای گچ بری در محل تقاطع کلیدها و پریزها، گچ بری و قابها به مشکل میخورند. همینطور برای گذاشتن تابلوهای هنری و یا عکس روی دیوار محدودیت فضایی ایجاد میشود. تمام این محدودیت باعث اذیت و ناراحتی ساکنین خانه میشود و به راحتی نمیتوانند برای دکوراسیون داخلی خود تصمیم بگیرند.
از طرف دیگر کار مهندسین و طراحان و معماران، مجریان و برق کاران محترم پروژهها زیر سوال میرود. اینکه کلید وپریزها را در جای بدی تعبیه کردهاند. در صورتیکه آنها در حالت سنتی چارهای جز این کار ندارند. برای کنترل تجهیزات برق ساختمان باید کلید برق و ترموستات و پنل آیفون و… را روی دیوار بگذارند و جای دیگری وجود ندارد.
برای کنترل تمام تجهیزات برقی داخل ساختمان مانند روشنایی و سیستم سرمایش و گرمایش، آیفون تصویری، سیستم امنیتی، پردههای برقی و .. بایستی تمام تجهیزات را یکپارچه سازی کنیم. با یکپارچه سازی تجهیزات توسط یک تاچ پنل میتوان تمام تجهیزات داخل ساختمان را کنترل کرد. یکپارچه سازی برق ساختمان یا همان استفاده از سیستم هوشمند یک بستری از سیستم برق ساختمان میباشد که به وسیله آن تمام تجهیزات برقی را میتوان توسط یک تاچ پنل کنترل کرد.
چگونه به کمک تاچ پنل برق ساختمان یکپارچه می شود؟
به زیر ساختی که تمام تجهیزات برقی داخل ساختمان را کنترل میکند، یکپارچه سازی برق ساختمان میگویند. و در اصطلاح هوشمند سازی ساختمان نیز به آن اطلاق میگردد. در یکپارچه سازی برق ساختمان، درگاههای مختلفی برای کنترل تمام تجهیزات برقی ساختمان وجود دارد.درگاههایی مانند تاچ پنل،موبایل، ریموت کنترل و هوش مصنوعی.
این درگاهها میتوانند تمام وسایل برقی را به راحتی کنترل نمایند. و به صورت موازی نیز باهم عمل میکنند.مثلا به وسیلهی تاچ پنل شما میتوانید لامپها و سیستم روشنایی را خاموش و روشن کنید.دمای محیط را سرم و یا گرم کنید.توسط تاچ پنل شما به راحتی میتوانید پردهها را بالا و پایین کنید،اگر کسی زنگ درب حیاط را زد میتوانید توسط همین تاچ پنلها با اوصحبت کنید و درب را برای او باز کنید.
همزمان که شما با تاچ پنل میتوانید همهی تجهیزات برقی ساختمان را که یکپارچه شدهاند را کنترل کنید، توسط درگاه دیگر که موبایل میباشد نیز میتوانید کل خانه را کنترل کنید. با موبایل میتوانید از هر نقطه از خانه ویا خارج از خانه همه چیز را کنترل کنید.مثلا از روی تخت به وسیلهی موبایل، چراغهای حیاط را خاموش کنید. از حیاط و کنار استخر در آلاچیق میتوانید چراغهای داخل ساختمان را خاموش کنید.
چند مثال از کاربرد های تاچ پنل
از دیگر مثالهایی که برای یکپارچه سازی برق ساختمان و مزیتهای آن میتوان نام برد، کنترل تجهیزات توسط هوش مصنوعی است. فرض کنید خانه را ترک کردهاید و فراموش کردید که سیستم سرمایش و گرمایش را خاموش کنید و یا اینکه شیر آب و گاز خانه را نبستهاید. سیستمهای مختلف مانند سیستم روشنایی، سرمایش و گرمایش و شیرهای آب و گاز را خاموش میکند و سپس سیستم امنیتی را فعال میکند و شما دیگر دغدغهای نسبت به این موضوع نخواهید داشت.
یکپارچه سازی برق ساختمان مزیتهای متعددی دارد. مانند زیبایی و آراستگی،ایجاد آسایش وامنیت. اما یکی ازمهمترین مزیتهای آن برای سازندگان ساختمان است.سازندگان باهوش و کاربلد میدانند که باید نسبت به رقبای خود تفاوت چشمگیری در ساختمان ایجاد کنند. تا به این صورت در رقابت نفس گیر و رکود بازار بتوانند واحدهای خود را زودتر به فروش برسانند. فرض کنید در یک محله و یک کوچه سه تا چهار ساختمان در حال ساخت وجود دارد و هرکدام از آنها دارای پنج واحد مسکونی است. این یعنی پانزده الی بیست واحد مسکونی آماده فروش.همهی سازندگان تقریبا نمای شبیه به هم میزنند، همهی آنها داخل واحد از کابینت و سنگ مشابه استفاده میکنند و برای سیستم برق سنتی حدود چهل میلیون تومان هزینه میکنند.این هزینه شامل:آیفون،کلیدهای تک پل،دو پل روشنایی،دستگیره و… است)
اما سازندگان باهوش با هزینهی کمی بیشتر حدود شصت، هفتاد میلیون تومان، سیستم برق خود را یکپارچه سازی میکنند و نسبت به رقبا ساختمانی خاص و مورد پسندتر میسازند.به این وسیله در رقابت با دیگر سازندگان، واحدهای خود را سریعتر و گرانتر به فروش برسانند. پس از آن پروژه جدید آغاز کرده و از بازار خوب مسکن و مشارکت در ساخت وساز بهره کافی را ببرند.
جمع بندی یکپارچه سازی برق ساختمان به کمک تاچ پنل
اگر شما هم به دنبال هوشمند کردن ساختمان خود هستید میتوانید با کارشناسان شرکت گوزن زرد تماس بگیرید. تا طی یک جلسه مشاوره رایگان طبق بودجه و نیازهایتان بتوانید ساختمان خود را هوشمند کنید. شرکت هوشمند سازی ساختمان گوزن زرد با سابقه ده سال فعالیت در حوزه هوشمند سازی ساختمان با بهترین برندهای تجهیزات هوشمند سازی همکاری دارد. همینطور پروژههای زیادی را هم در سرتاسر ایران هوشمند کرده است. برای ارتباط با کارشناسان این شرکت اطلاعات تماس خود را در صفحه تماس با ما در سایت این شرکت بگذارید تا کارشناسان فنیدر اولین فرصت با شما تماس بگیرند.